About

Ucapan

Ucapan

01 January 2013

Mesyuarat KEBIRUS dan Mesyuarat Panitia (1 Januari 2013)


Taklimat Program Orientasi Tingkatan 4 2013 disampaikan oleh Puan Kamsiah Shufaat.
 
 


Taklimat Program Orientasi Tingkatan 1 2013 disampaikan oleh Cik Siti Normah.
 
 


Post Mortem Pendaftaran dikendalikan oleh PK Petang, Encik Ahmad Zaki Abd. Hamid.


 
Puan Hajah Fouziah mengumumkan bahawa SMK Taman Desa Skudai telah berjaya memperoleh 2 anugerah iaitu "Markah Terbaik Daerah Johor Bahru (Kategori Sekolah Menengah) dalam Penarafan Kendiri Sistem Pengurusan Sekolah Kualiti (SPSK) Negeri Johor Tahun 2012" dan "Bilik Operasi Pentaksiran Cemerlang Sekolah Menengah Negeri Johor 2012"
 

 
 
"Markah Terbaik Daerah Johor Bahru (Kategori Sekolah Menengah) dalam Penarafan Kendiri Sistem Pengurusan Sekolah Kualiti (SPSK) Negeri Johor Tahun 2012"
 
 
"Bilik Operasi Pentaksiran Cemerlang Sekolah Menengah Negeri Johor 2012"

 
 


Puan Hajah Fouziah menyampaikan sijil-sijil penghargaan kepada Setiausaha Peperiksaan SMKTDS iaitu Cik Mak Ngai Yen, Puan Yap Sook Yee dan Puan Nur Dalilati Idris.
 


 
Ucapan pengerusi KEBIRU 2012, Encik Amir.

 
Encik Suhaimi selaku pengerusi sementara mengendalikan undian yang dibuat oleh guru-guru untuk pencalonan Jawatankuasa KEBIRU yang baru untuk tahun 2013.
 


Encik Roslizan selaku Pengerusi KEBIRUS yang baru dilantik untuk tahun 2013 memberikan ucapan alu-aluan.
 
 
 
Guru data, Puan Kintan Md. Salleh menyampaikan taklimat ringkas kepada guru-guru.


Puan Hajah Fouziah mengalu-alukan kedatangan PK Pentadbiran yang baru melaporkan diri iaitu Cik Chin Nyet Siong. Beliau seterusnya menyampaikan ucapan alu-aluan kepada semua guru.
Mesyuarat Panitia Sains dan Panitia Kemahiran Hidup yang diadakan di Bilik Mesyuarat. Setiap panitia mengadakan mesyuarat kali pertama di tempat-tempat yang telah ditetapkan.
 
 

No comments:

 
Blogger Templates